Image

«Steps of new opportunities» – наш новий проект для молоді з обмеженими фізичними можливостями

0 Comments

4 вересня розпочалася реалізація проекту «Steps of new opportunities». На базі Житомирської обласної універсальної бібліотеки імені Олега Ольжича в секторі «Інклюзивний читальний зал» було відкрито Студію декору, яка має на меті створення передумов для успішного професійного та особистісного самовираження молоді з обмеженими фізичними можливостями шляхом залучення їх до тренінгового та арт-терапевтичного курсу.

В новостворені Студії декору проходитимуть майстер-класи з декупажу, миловаріння, свічковаріння та скрапбукінгу, а також тренінги з комп’ютерної та фінансової грамотності.

Загалом, успішна реалізація проекту дасть можливість молоді з інвалідністю легко адаптуватись у суспільстві, допоможе сформувати активну життєву позицію та впевненість у своїх уміннях.

*Ініціативна реалізується в межах проекту “Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні” за фінансової підтримки Благодійного фонду «Карітас Київ».

Categories: Новини