Image

У Житомирі пройшла акція “Шкільний портфелик”

0 Comments

10 вересня Благодійний фонд «Карітас-Житомир» спільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради провели Благодійну акцію «Шкільний портфелик», в рамках якої подарували 16 наплічників з найнеобхіднішими речами для навчання в школі та 6 канцелярських наборів потребуючим родинам. Акція відбулася у співпраці з БФ «Карітас-Київ» та націлена на підтримку родин у складних життєвих обставинах.

«Сьогоднішня акція, – звернувся до присутніх директор фонду протоієрей Віталій Сидорук, – найперше спрямована на те, щоби передати вам частинку нашого серця, любов усіх, хто долучився до того, щоби ці, такі важливі для школярів подарунки, сьогодні потрапили до дитячих рук! Шкільні знання є дуже важливими і це приладдя, маємо надію, буде вам у цьому сприяти, але найголовніше – навчитися любити і чинити добро!»

*Довідково: МБФ «Карітас-Ураїни» акцію «Шкільний портфелик» проводить більше 20 років. На  Житомирщині її проводили вдруге (позаминулого року подібна акція відбулася в м. Радомишль).

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *