Image

Карітас-Житомир розповідає, як стати волонтером

0 Comments

Якщо у вас є бажання, власний внутрішній ресурс та можливість допомагати – ласкаво просимо до благодійного фонду “Карітас-Житомир”. Саме час приєднатися і робити маленькі справи, які переростуть у велику спільну перемогу.


“Карітас-Житомир” щодня працює з тими, хто потребує допомоги найбільше. Переважно це ті, хто був змушений покинути рідні домівки та тікати від війни. Люди потребують не лише продуктів харчування, засобів гігієни чи спального приладдя. Але й психологічної, юридичної і соціальної підтримки.


У Всесвітній день волонтера дякуємо всім, хто допомагав і продовжує допомагати ширити добрі справи.


“До фонду зверталися різні люди, які прагнули бути корисними для інших. Це і місцеві жителі, і ті, хто приїхав із півдня і сходу країни. Завжди активні студенти Житомирського інституту медсестринства та Житомирського університету імені Івана Франка. Надзвичайно приємно працювати з людьми з щирим серцем та вільними думками, які розуміють, як потрібна підтримка у наш час”, – розповідає керівник волонтерів “Карітас-Житомир” Людмила Майсус.


Якщо раніше мали сумніви, страх чи не знали, куди звернутися, аби стати волонтером, будемо раді бачити у команді благодійного фонду “Карітас-Житомир”! Аби приєднатися, телефонуйте: (096) 333 90 37.


Коли береш – наповнюєш руку, коли даєш – наповнюєш серце!

Categories: Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *